Arbeid hos Semantix

Semantix er Nordens største språkleverandør, og vi har kontorer i Norge, Danmark, Finland og Sverige. Vi er også representert i Kina, Chile og Spania. Vi er rundt 400 personer som leverer oversettelser, tolking og språkopplæring til kundene våre, som finnes i alle bransjer.

Victory blue

Hvorfor Semantix?

Målet vårt er å skape merverdi for våre kunder, ansatte og partnere, og vi vil bli det beste språkteknologiske selskapet. Her finner du menneskene og energien som trengs for å skape en bærekraftig virksomhet i fremtiden, på et globalt marked der teknologi og flerspråklige data spiller hovedrollene.

Semantix er i kraftig vekst, og de som trives best hos oss, har kunden i fokus, er løsningsorienterte og interesse for teknologien som brukes i bransjen. Passer denne beskrivelsen på deg? Besøk vår side for ledige stillinger.       

Personlig utvikling

Det er viktig at du som arbeider hos oss, trives og utvikler deg. Vi er overbevist om at du når ditt fulle potensial når du selv bidrar til utviklingen din på arbeidsplassen. Her spiller den personlige dialogen mellom deg og din nærmeste leder en viktig rolle.

Som ansatt hos oss har du og lederen din medarbeidersamtale minst en gang i året. Da setter dere opp mål og utviklingsområder for deg. Du og lederen din har også løpende regelmessige oppfølgingssamtaler, der du får støtte og veiledning, og der dere følger opp de personlige målene dine.

Hender