API-koblinger

Oppdater flerspråklig innhold raskt og enkelt, med kortere ventetid 

Ved hjelp av vår brukervennlige plugin kan du enkelt publisere og vedlikeholde innhold på mange språk, i det samme miljøet som du bruker til å lage og publisere innholdet.

Interessert? Fyll inn din kontaktinformasjon, så kontakter vi deg. Lurer du på om en API-kobling er løsningen for deg? Les videre for å lære mer om fordelene med Semantix AutoConnect-løsningene.

Semantix AutoConnect

Har du et nettsted du vil oversette? Det finnes en plugin for det! Det skal være enkelt å bestille oversettelser og holde nettstedet oppdatert på alle språk.

Nå kan du automatisere tekst- og oversettelsesoppgaver ved hjelp av integrering. Med våre API og pluginløsninger kan du raskt og enkelt sende, hente inn og publisere tekst i nettbutikken eller publiseringssystemet ditt.

Vi har mer enn 3000 oversettere som gjerne hjelper deg med dine språkbehov. Uansett språkkombinasjon, fagfelt, bransje og materiell har vi en oversetter som passer. Tilgjengelige API-koblinger:

Lei av å kopiere og lime?

Å ha en internasjonal virksomhet medfører store utfordringer, og det krever ofte at man kommuniserer på flere språk. Å sørge for at hjemmesiden er oppdatert på alle språk kan være en krevende prosess. I tillegg er det stor fare for at det kan oppstå feil når du overfører filer eller laster opp via FTP.

Med Semantix AutoConnect blir publiseringsløsningen din sømløst integrert i oversettelsesprosessen.

Fordelene ved sømløs integrasjon

 • Bedre oversikt 
  Du får sanntidsvisning av statusen for oversettelsene dine.

 • Praktisk og kostnadseffektivt 
  Nå slipper du å kopiere og lime inn. Du kan til og med administrere metadata.

 • Innstillinger som kan justeres 
  Du kan velge om du foretrekker automatisk eller manuell publisering.

 • Oversettelser med samsvar 
  Fullstendig bruk av tekniske hjelpemidler, slik at tekst som har blitt brukt tidligere, kan brukes igjen.

Installasjon, implementering og brukerstøtte

Vi hjelper kundene våre. Uansett om det gjelder implementering av API/plugin, installasjon og konfigurasjon av moduler eller teknisk brukerstøtte, hjelper vi deg gjerne.

Støtter: EPiServer CMS og EPiServer Commerce. Pluginen oppdateres kontinuerlig til nyeste versjon av EPiServer, og det er du som har kontroll over oppdateringene.

Semantix er offisiell WPML-partner, og all brukerstøtte leveres av WPML direkte.  Vi er også her for deg, og vi vil gjøre vårt beste for at du får den hjelpen du trenger.

Interessert? Book en demo i dag!