Amesto Translations – nå en del av Semantix

I begynnelsen av mars 2018 ble Semantix og Amesto Translations offisielt enige om å slå seg sammen. Både Semantix og Amesto Translations drives av en lidenskap for oversettelser. Målet vårt er å finne løsninger som gjør at du som kunde får oversettelser av høy kvalitet. Du får også tilgang til systemer som forenkler oversettelsesprosessen for deg. Sammen kan vi tilby et meget bredt utvalg av språk- og kommunikasjonstjenester, som ingen andre på markedet kan konkurrere med. Nå kan du dra nytte av 85 års kombinert erfaring fra oversettelsesmarkedet.

Nytt navn, men de sammen menneskene

Sammenslåingen, og det påfølgende navnebyttet, vil ikke påvirke samarbeidet mellom deg som kunde og oss som bedrift. Du vil fortsatt ha kontakt med de samme raske og profesjonelle medarbeiderne. Du har fortsatt de samme kontaktpersonene, men e-postadressene har blitt endret fra @amesto.com til @semantix.no. De nye e-postadressene vil være fornavn.etternavn@semantix.no

Hvis du har spørsmål eller kommentarer, kan du kontakte oss.

Fem fordeler med at Amesto Translations har blitt en del av Semantix

  • Nå samarbeider du med det bransjeledende nordiske oversettelsesbyrået
  • Du får tilgang til enda flere erfarne og dyktige medarbeidere
  • Du får fordeler som følge av vår konstante videreutvikling av teknologien, hvor vi alltid har som mål å skape merverdi for deg
  • Du får tilgang til et enda større nettverk av oversettere, men du trenger ikke å endre på ditt «oversetterteam»
  • Leveransene dine vil holde det samme høye kvalitetsnivået.
Be om et tilbud

Trygghet i kommunikasjonen – uansett marked

Oversettelser er et strategisk viktig produkt, og for å sikre at budskapet kommer frem er det vanligvis ikke tilstrekkelig å bare oversette ordene til et annet språk. Når du samarbeider med Nordens største oversettelsesbyrå, får du en partner som det både er enkelt å arbeide med og som alltid leverer oversettelser av riktig kvalitet.

Mindre bedrifter i bransjen vår finner det utfordrende å utvikle den teknologiske støtten som markedet forventer. Gjennom sammenslåingen kan vi nå i enda større grad investere i effektiv teknologi, slik at hverdagen blir enklere for deg som kunde. I tillegg blir det enklere å leve opp til de strenge sikkerhetskravene og å påse at alle systemer er i samsvar med EUs personvernforordning.

Følg oss gjerne på FacebookLinkedIn og Twitter for å få interessante tilbud og gode tips og råd om oversettelser, hvordan du bør skrive og mye mer. Du kan også melde deg på nyhetsbrevet vårt nedenfor.