Oversettelse gjort enkelt


Ha full oversikt over oversettelsesaktivitetene dine i et oversiktlig grensesnitt med Semantix Language HUB.

Book en demo

Få tilgang til alt fra ett sted

Enten du vil bestille en oversettelse eller få oversikt over eksisterende eller tidligere bestillinger, lar Language HUB deg gjøre dette og mye mer fra et enkelt grensesnitt som kan tilpasses.

Oppretthold framdriften, uansett hvor du er

Få tilgang til Language HUB mens du er på farten. Ved hjelp av det enkle, effektive grensesnittet, kan du enkelt opprette og overvåke oversettelsene dine, og også kontrollere terminologien til merkevaren din, for å sikre at du formidler et konsekvent budskap.

Nevnte vi kostnadsbesparelsene?

Ved å velge den riktige tjenesten kan du redusere kostnader, framskynde leveringstiden og få merkevaren på markedet raskere.

Victory

Slik fungerer det

Bestill oversettelsen

Når innholdet er klart til oversetting, oppretter du enkelt en bestilling eller et tilbud ved hjelp av den forenklede arbeidsflyten. Du kan til og med gjenbruke tidligere bestillinger for å raskt bestille gjentakende eller lignende oversettelser.

Hold oversikt over oversettelsene dine

Følg hver oversettelse fra start til slutt, slik at du vet nøyaktig når du kan forvente levering.

Se det store bildet

Følg med på oversettelsesaktiviteten, kostnader og mer ved hjelp av Language HUBs konfigurerbare rapporteringsverktøy.

En tjeneste som tilpasser seg formålet

Enten du bare trenger å forstå konteksten til en tekst eller krever finslepent innhold som leses av millioner, lar Language HUB deg velge tjenesten som best passer med dine behov.

Tillegg etter behov

Utvid Language HUB-opplevelsen med en samling nyttige tillegg. Fra ekspressoversetting på én time for små oppgaver, til sikker maskinoversetting og mer, gir Language Hub-tillegg deg verktøyene du trenger for å gjøre livet lettere.

Hender

Hvorfor Language HUB er viktig

 

  • Hold oversikt over alle oversettelsene dine

    Semantix Language HUB gir deg full oversikt over oversettelsesaktivitetene. Slutt på bestilling via e-post og sporing via regneark – alt gjøres inne i Language HUB.

  • Jobb mer effektivt med termbaser og minnesøk

    Merkevaren er det du presenterer for verden, og det er viktig at det er konsekvent. Med Language HUB på mobilenheten, betyr det at uansett hvor du er, er merkevareterminologien bare et sveip unna.

Interessert? Book en demo i dag!