Av og til har du ikke tid til å vente …

Add-on: 1-Hour Express

Bestill en oversettelse av opptil 50 ord, og få den innen en time.

Fordelene med 1-Hour Express

Hvis du trenger en rask oversettelse av opptil 50 ord, er vår tjeneste 1-Hour Express perfekt for deg. Ved hjelp av et enkelt, nettbasert bestillingssystem blir oversettelsen utført av en profesjonell oversettelse, og du mottar den oversatte teksten innen 60 minutter.

Tjenesten 1-Hour Express er tilgjengelig mandag til fredag fra 09.00 til 16.00. Vi kan arbeide i de fleste filformater, inkludert Microsoft Office, IDML og .txt, og vi tilbyr oversettelser til og fra engelsk, tysk og de skandinaviske språkene.

Victory

Få ut budskapet raskt 

Vår tjeneste 1-Hour Express er perfekt når du trenger oversettelsen raskt, men ikke vil gå på kompromiss med kvaliteten. Enten du skal legge ut et viktig innlegg på Facebook og LinkedIn eller kommunisere en viktig melding internt til kontorene, er vår tjeneste 1-Hour Express det riktige verktøyet for deg.

Din 1-times vei til gode oversettelser

  • Rask og enkel bestilling

    Velg ønsket språk, lim inn teksten din på nettsiden og fullfør bestillingen med noen klikk.

  • Vi garanterer både rask leveringstid og høy kvalitet

    Våre dyktige oversettere står klare til å levere en profesjonell oversettelse av høy kvalitet – innen en time.

1 hour express icon

Lett tilgjengelig ekspressleveranse

Vår tjeneste 1-Hour Express er integrert i Semantix Language HUB for sømløs og enkel bestilling fra et enkelt brukergrensesnitt. Så enten du bestiller en oversettelse av en hel bruksanvisning, et nettsted eller bare én enkelt setning, kan du stole på Semantix Language HUB og 1-Hour Express.

Les mer om Semantix Language HUB

Interessert? Book en demo i dag!