Få umiddelbar tilgang til oversettelsesminnet

Add-on: Memory Search


Søk i oversettelsene dine etter…

Oppdag fordelene med Memory Search 

  • Bedre samsvar
    Søk etter oversettelser, og bruk dem på nytt for å sikre at kommunikasjonen blir riktig.

  • Alltid oppdatert
    Oversettelsesminnet oppdateres automatisk hver gang vi oversetter noe for deg.

  • Fullstendig tilgang
    Takket være vår skybaserte løsning kan medarbeiderne dine søke i organisasjonens oversettelser fra hvor som helst, og når som helst.

Effektiviser oversettelsesprosessen din

Tjenesten er perfekt når du skal oversette noe selv og ønsker å være sikker på at du bruker bransjens eller selskapets terminologi. Det kan være ting som hvilke navn selskapet har gitt til produkter eller tjenester, eller uttrykkene eller sjargongen som brukes i din bransje eller ditt spesialistfelt. Med tilgang til terminologibasen, som oppdateres automatisk, kan du være trygg på at du alltid bruker riktig terminologi for din bedrift. 

Bare et klikk unna

Vår tjeneste Memory Search integreres i verktøylinjen i Semantix Language HUB, slik at du raskt og enkelt får tilgang til organisasjonens oversettelser.

Kraftig og rask søkefunksjon

Vår avanserte søkemotor bruker den nyeste søketeknologien for å sikre at du raskt og enkelt finner det du søker etter.

Tilgang fra hvor som helst

Siden Memory Search er en skybasert løsning, kan den brukes fra kontorer på flere steder, slik at alle lokale kontorer enkelt finner den riktige terminologien for sitt språk.

Kombiner minnesøk med tilgang til terminologibasen

Utnytt Semantix’ Memory Search maksimalt med vår tjeneste Term Base. Ved å kombinere god terminologi og håndtering av oversettelsesminne får organisasjonen tilgang til alle språkdata, slik at dere kan sikre best mulig samsvar på tvers av varemerket.

Les mer om Term Base-tillegget

Når du er i tvil …

Vi vet at å bruke riktig terminologi er svært viktig for alle flerspråklige virksomheter, og at rask tilgang til godkjent terminologi gjør at du slipper unødvendig arbeid og forsinkelser. Derfor har vi gjort vårt beste for at tjenesten skal være så intuitiv og brukervennlig som mulig.

Uavhengig av volumet eller antall språk du har i terminologibasen, er det enkelt å søke etter kildeordet for å se alle setninger og fraser der ordet eller terminologien har blitt brukt.

Interessert? Book en demo i dag!