Profesjonell maskinoversettelse – helt enkelt

Add-on: Secure Machine Translation

Ved hjelp av vårt maskinoversettelsesverktøy, som overholder de strengeste sikkerhetsstandardene, kan du raskt og enkelt oversette innholdet ditt.

Filen din er straks oversatt!

spinner

Semantix Secure Machine Translation er et svært godt valg når du har en stram tidsfrist og trenger en oversettelse raskt.

Vår sikre maskinoversettelse er den perfekte løsningen når du bare trenger å forstå innholdet i en tekst, for eksempel når du får en e-post fra et internasjonalt kontor eller internasjonale kunder eller forretningspartnere. 

Få oversatt presentasjonen din til avtalt tid 


Ved hjelp av maskinoversettelse kan du raskt oversette alt innhold når du bare trenger å forstå det, enten det er en presentasjon eller annen konfidensiell informasjon til de interne kollegene dine, eller nettbasert kundeinnhold, for eksempel nettsteder, forumer og oppslagstavler. Semantix Secure MT kan også bruke bedriftens eksisterende oversettelsesminner for å gjøre de automatiserte oversettelsene enda mer nøyaktige. 

Interessert? Book en demo i dag!

Nå slipper du å kopiere og lime inn 


Uansett hvor mye innhold du må oversette, kan du stole på Semantix Secure MT. Secure MT endrer ikke formateringen av den opprinnelige teksten, slik at du slipper å kopiere og lime inn – fra en enkelt setning til hele bruksanvisninger. 

Sømløs integrasjon

Nå er vår frittstående Secure MT-portal sømløst integrert i verktøylinjen i Semantix Language HUB. Tjenesten er intuitiv, og du bruker den til å håndtere sikker maskinoversettelse på en enkel og problemfri måte.

Du trenger bare å velge kildespråk og hvilke språk du trenger. Deretter skriver du inn teksten, eller kopierer og limer den inn i grensesnittet i HUB. Du kan også laste opp hele dokumenter.

Hvorfor sikker maskinoversetting er viktig

  • Kravene om datasikkerhet blir stadig strengere, og derfor er det viktigere enn noensinne å sørge for at kundenes konfidensielle informasjon behandles på en sikker måte. Med vår ISO 27001-sertifiserte Secure MT-tjeneste kan du stole på at maskinoversettelsen er i tråd med gjeldende regelverk.
  • Med et stadig økende informasjonsvolum som genereres av dine internasjonale kontorer, kunder og forretningspartnere, hjelper maskinoversetting deg med å holde tritt med ditt eget språk – og med Secure MT kan du gjøre det sikkert.