Sørg for at kommunikasjonen din treffer blinken

Add-on: Validation

Oppdag fordelene med validering

  • Økt nøyaktighet

    Når eksperter i organisasjonen bidrar i oversettelsesprosessen, får du de mest riktige oversettelsene av det kritiske innholdet ditt.

  • Fullstendig tilgang

    Du kan validere og kommentere oversettelser fra hvor som helst, og på hvilken som helst plattform.

Når bør du bruke validering?

Semantix Validation er nyttig når du vil at noen andre leser gjennom det mest verdifulle innholdet ditt, for eksempel teknisk produktdokumentasjon som det bare er dine egne eksperter som er kjent med.

Bare et klikk unna

Når oversettelsen er tilgjengelig i Semantix Language HUB, starter du valideringsprosessen med noen få klikk fra valideringstjenesten i verktøylinjen i HUB.

Intuitivt og praktisk

Valideringsprosessen er veldig enkel. Du trenger bare å klikke for å forbedre eller redigere oversettelsen, eller legge til en kommentar.

Gir bedre samsvar

Oversettelsene oppdateres i samsvar med kommentarene og endringene fra dine lokale kontorer.

Forenklet valideringsprosess

Det kan være en stor oppgave å validere organisasjonens flerspråklige innhold manuelt. Du må holde oversikt over hvem som validerer, sørge for at de leverer tilbakemeldingene sine til avtalt tid – og i riktig format. Med tjenesten Semantix Validation er alt dette tilgjengelig i et enkelt og skybasert grensesnitt. Det gjør det enklere å holde oversikten, samtidig som de som gjennomfører valideringen kan forhåndsvise endringene sine ved hjelp av det intuitive grensesnittet i tabellformat.

Fullstendig oversikt over oversettelser

Semantix Validation er en av de mange tjenestene som er tilgjengelige for Semantix Language HUB, vår brukervennlige løsning som gir deg fullstendig oversikt over organisasjonens oversettelsesaktiviteter. 

Les mer om Semantix Language HUB

Interessert? Book en demo i dag!