Håndter flerspråklig innhold direkte i Episerver


Effektiviser flerspråklig digitalt innhold med vår sømløst integrerte tilkobling som automatiserer hele oversettelsesprosessen. Si farvel til tidkrevende kopier og lim inn, og få produktet på markedet raskere med minimal innsats.

Oversett med et klikk!

Episerver CMS er et markedsledende administrasjonssystem for nettinnhold samt verktøy for digital markedsføring. I utgangspunktet tilbyr det ikke oversetting, og det er der vi kommer inn i bildet. Vår Episerver AutoConnect-tilkobling gjør det mulig å automatisere prosessen med oversetting av nettsider direkte i Episerver, noe som sparer både tid og penger. Med Episerver AutoConnect er internasjonale markeder kun et klikk unna…

Hands
Intuitivt og praktisk

Integrer Episerver CMS med Semantix ved hjelp av vår tilkobling for å bestille og sette inn oversettelser direkte i flerspråklige nettsider – fra direkte i Episerver.

Money
Solid avkastning på investeringen

Tjen inn investeringen ved å redusere kostnader og ressurser ved hjelp av vår effektive arbeidsflyt for oversetting.

Market
Kortere vei til markedet

Nå internasjonale markeder raskere med en effektiv arbeidsflyt som du styrer helt og holdent i Episerver.

Nå slipper du å kopiere og lime inn

Vi er klar over at oversetting av nettsider kan være komplisert. Hvis du har en flerspråklig nettside, vet du hvor monotont det kan være å kopiere og lime inn. Med Episerver AutoConnect, trenger du ikke lenger kaste bort tiden. Du markerer bare teksten som skal oversettes, og bestiller oversettelsen med et klikk. Og når oversettelsen er klar, er det like enkelt å importere den.

Slik fungerer det

Bestill oversettelsen

Når innholdet er klart, henter du den opp direkte i Episerver-programvaren ved hjelp av AutoConnect-tillegget.

Oversett kun det du trenger

Bestill akkurat det du trenger, enten det er flere sider eller enkelttekster, og til og med sideelementer som metadata og bildetekster. Når oversettelsen er klar, kan du publisere den umiddelbart eller se over den først – det bestemmer du.

Oversettelser med et klikk

Når du har bestilt en oversettelse, starter den automatiserte oversettelsesprosessen umiddelbart. Du kan overvåke den i sanntid, og når vi er klare, plasserer vi oversettelsene dine akkurat der du vil ha dem.

En kostnadseffektiv, enkel løsning

Reduser oversettelseskostnadene dine med våre lave oppstarts- og månedsavgifter. Det brukervennlige tillegget som er enkelt å installere betyr at du organiserer oversettelsene dine som en proff – og hvis du skulle trenge hjelp, er kundeservice alltid tilgjengelig (og inkludert i månedsavgiften).

Enkelt å installere, enkelt å bruke

Innledende møte

Når du kontakter oss, avtaler vi et møte med deg for å diskutere behovene dine.

Installere tilkoblingen

Etter det innledende møtet, samarbeider vi med din Episerver-administrator for å implementere AutoConnect i organisasjonen din.

Teste tilkoblingen

Når det er installert, tester vi at alt fungerer akkurat som forventet.

Brukeropplæring

Vi jobber sammen med deg for å sikre at dine ansatte har fått opplæring og er klare til å bruke Episerver AutoConnect fra første dag.

Kontinuerlig support

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger den.

Bygget med kunnskap og ekspertise

Semantix samarbeider med bransjens beste sertifiserte Episerver-utviklere for å skape en automatiseringsløsning som bygger på vår kunnskap og ekspertise innen språkbransjen. Og fordi Episerver AutoConnect forbedres kontinuerlig, vil du alltid ha den beste tilgjengelige løsningen.

Hvorfor bør du oversette nettstedet ditt?

Selv om mer enn halvparten av Internett er på engelsk, viser studier at det er mye mer sannsynlig at forbrukere kjøper produkter fra nettsteder på deres eget språk enn fra nettsteder som kun finnes på engelsk. Og når flere og flere får tilgang til Internett og handler på nettet, har det aldri vært viktigere å kommunisere med dem på deres eget språk.

Hvorfor automatisering er viktig

  • Det er enkelt å legge til flere språk, slik at du kan introdusere merkevaren din til enda flere kunder over hele verden.

  • Når du automatiserer oversettingsarbeidsflyten, får du tid til de oppgavene du aldri får tid til ellers.

  • Reduser sjansen for menneskelig feil med vår automatiserte arbeidsflyt for konsekvente resultater med høy kvalitet.

Interessert? Book en demo i dag!