Håndter flerspråklig teknisk dokumentasjon direkte i Paligo

Effektiviser flerspråklig teknisk innhold med vår sømløst integrerte tilkobling som automatiserer hele oversettelsesprosessen. Si farvel til kompliserte oversettingsrutiner og få produktet på markedet raskt med minimal innsats.

Oversett med et klikk!

Paligo er en kraftig plattform for produksjon av innhold som fokuserer på oppretting og organisering av teknisk dokumentasjon. Ved hjelp av Paligos integrerte oversettelsesfunksjon i kombinasjon med Paligo-tilkoblingen, kan du automatisere oversetting av teknisk dokumentasjon raskt og effektivt, noe som sparer både tid og penger. Med Paligo-tilkoblingen er du bare et klikk unna dine internasjonale kunder. 

Handshake

Intuitivt og praktisk

Bestill og sett inn oversettelsene dine direkte i flerspråklig dokumentasjon – alt sammen fra inne i Paligo.

Money

En kostnadsfri løsning

Ikke bare er Paligo-tilkoblingen gratis, men den effektive oversettelsesarbeidsflyten sparer deg for både tid og ressurser.

Market

Kortere vei til markedet

Nå internasjonale kunder raskere med en effektiv arbeidsflyt som du styrer helt og holdent i Paligo.

Skap flerspråklig innhold uten anstrengelse

Vi er klar over at det kan være komplisert å skape teknisk dokumentasjon Hvis du har behov for å lage flerspråklige versjoner for kundene dine, vet du sikkert hvor mye mer komplisert det kan bli. Med Paligo-tilkoblingen automatiseres hele prosessen. Du markerer bare teksten som skal oversettes, og bestiller oversettelsen med et klikk. Og når oversettelsen er klar, er det like enkelt å importere den.

Slik fungerer det

Bestill oversettelsen

Når innholdet er klart, ber du bare om oversettelsen direkte i Paligo, og vår tilkobling håndterer resten.

Oversett kun det du trenger

Bestill akkurat det du trenger, enten det er enkeltpunkter eller et helt dokument. Når oversettelsen er klar, kan du godkjenne den direkte i Paligo – du bestemmer.

Tilpassede, konsekvente oversettelser

Du kan gjøre små endringer i det oversatte innholdet og til og med oversette bestemte avsnitt ved hjelp av egne interne eksperter. Våre oversettere gjenbruker deretter oversettelsene dine for å sikre at all teknisk dokumentasjon er konsekvent.

Enkelt å konfigurere, enkelt å bruke

Innledende møte

Når du kontakter oss, avtaler vi et møte med deg for å diskutere behovene dine.

Konfigurering av tilkoblingen

Ettersom oversettelsesfunksjonen allerede er inkludert i Paligo, oppgir du bare påloggingsinformasjonen for Semantix, og du er klar.

Bestille oversettelser

Når innholdet er klart, bruker du bare Paligo til å bestille en oversettelse fra oss. Vi sender deretter et tilbud, og sender så innholdet til en av våre oversettere så snart du godkjenner det.

Importere oversettelsen

Når innholdet er oversatt, er det klart for godkjenning direkte i Paligo.

Kontinuerlig support

Hvis du trenger hjelp, er vår kundeservice alltid tilgjengelig.

Et solid partnerskap

Med omfattende erfaring i språkbransjen og med teknisk dokumentasjon, har Semantix og Paligo spesialisert seg på å gjøre livet lettere for tusenvis av kunder over hele verden hver eneste dag.

Hvorfor automatisering er viktig 

  • Det er enkelt å legge til flere språk, slik at du kan introdusere merkevaren din til enda flere kunder over hele verden.

  • Når du automatiserer oversettingsarbeidsflyten, får du tid til de oppgavene du aldri får tid til ellers.

  • Reduser sjansen for menneskelig feil med vår automatiserte arbeidsflyt for konsekvente resultater med høy kvalitet. 

Interessert? Book en demo i dag!