Håndter flerspråklig innhold direkte i Sitecore


Effektiviser flerspråklig digitalt innhold direkte i din digitale plattform med vår sømløst integrerte tilkobling som automatiserer hele oversettelsesprosessen. Si farvel til tidkrevende kopier og lim inn, og få ditt personlige innhold på markedet raskere med minimal innsats.

Book en demo nå

Oversett med ett klikk!


Sitecore er en markedsledende plattform for digitale opplevelser. Den kombinerer innhold, nettbutikk og personlig tilpasning, slik at du enkelt kan lage sømløse og tilpassede opplevelser for å markedsføre produktene dine. I utgangspunktet tilbyr det ikke oversetting, og det er der vi kommer inn i bildet. Vår Sitecore AutoConnect-tilkobling gjør det mulig å automatisere prosessen med oversetting av nettsider direkte i Sitecore, noe som sparer både tid og penger. Med Sitecore AutoConnect trenger du bare å klikke én gang for å nå dine internasjonale markeder med tilpasset innhold.

Håndtrykk
Intuitivt og praktisk


Integrer Sitecore med Semantix ved hjelp av vår tilkobling for å bestille og sette inn oversettelser direkte i flerspråklige nettsider – direkte fra Sitecore.

Penger
Solid avkastning på investeringen

Tjen inn investeringen ved å redusere kostnader og ressurser ved hjelp av vår effektive arbeidsflyt for oversetting.

Marked
Kortere vei til markedet


Nå internasjonale markeder raskere med en effektiv arbeidsflyt som du styrer helt og holdent i Sitecore.

Nå slipper du å kopiere og lime inn


Vi vet at det kan være komplisert å oversette nettsteder og nettbutikker. Hvis du har en flerspråklig plattform, vet du hvor monotont det kan være å kopiere og lime inn tekst. Med Sitecore AutoConnect slipper du å kaste bort tiden. Du markerer bare teksten som skal oversettes, og bestiller oversettelsen med et klikk. Og når oversettelsen er klar, er det like enkelt å importere den.

Slik fungerer det


Bestill oversettelsen

Når innholdet er klart, henter du den opp direkte i Sitecore-programvaren ved hjelp av AutoConnect-tillegget.Oversettelser med et klikk

Når du har bestilt en oversettelse, starter den automatiserte oversettelsesprosessen umiddelbart. Du kan overvåke den i sanntid, og når oversettelsene er ferdige, plasserer vi dem akkurat der du vil ha dem.Oversett kun det du trenger

Bestill akkurat det du trenger, enten det er flere sider eller enkeltmoduler, eller til og med sideelementer som metadata og bildekoder. Når oversettelsen er klar, kan du publisere den umiddelbart eller se over den først – det bestemmer du.
En kostnadseffektiv, enkel løsning


Reduser oversettelseskostnadene dine med våre lave oppstarts- og månedsavgifter. Det brukervennlige tillegget er enkelt å installere, slik at du kan organisere oversettelsene dine som en proff – og hvis du skulle trenge hjelp, er kundeservice alltid tilgjengelig (og inkludert i månedsavgiften).

Enkelt å installere, enkelt å bruke

Innledende møte

Når du kontakter oss, avtaler vi et møte med deg for å diskutere behovene dine.

Installere tilkoblingen

Etter det innledende møtet, samarbeider vi med din Sitecore-administrator for å implementere AutoConnect i organisasjonen din.

Teste tilkoblingen

Når det er installert, tester vi at alt fungerer akkurat som forventet.

Brukeropplæring

Vi jobber sammen med deg for å sikre at dine ansatte har fått opplæring og er klare til å bruke Sitecore AutoConnect fra første dag.

Kontinuerlig support

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger den.

Hvorfor bør du oversette nettstedet ditt?


Selv om mer enn halvparten av Internett er på engelsk, viser studier at det er mye mer sannsynlig at forbrukere kjøper produkter fra nettsteder på deres eget språk enn fra nettsteder som kun finnes på engelsk. Og når flere og flere får tilgang til internett og handler på nettet, har det aldri vært viktigere å kommunisere med dem på deres eget språk.

Bygget med kunnskap og ekspertise


Semantix samarbeider med bransjens beste sertifiserte Sitecore-utviklere for å skape en automatiseringsløsning som bygger på vår kunnskap og ekspertise innen språkbransjen. Og fordi Sitecore AutoConnect forbedres kontinuerlig, vil du alltid ha den beste tilgjengelige løsningen.

Hender

Hvorfor automatisering er viktig

  • Det er enkelt å legge til flere språk, slik at du kan introdusere merkevaren din til enda flere kunder over hele verden.

  • Når du automatiserer arbeidsflyten for oversettelser, får du tid til de oppgavene du aldri får tid til ellers.

  • Reduser sjansen for menneskelig feil ved hjelp av vår automatiserte arbeidsflyt for konsekvente resultater med høy kvalitet.