Håndter flerspråklig innhold direkte i WordPress


Effektiviser flerspråklig digitalt innhold med vår sømløst integrerte tilkobling som automatiserer hele oversettelsesprosessen. Si farvel til tidkrevende kopier og lim inn, og få produktet på markedet raskere med minimal innsats.

Oversett med et klikk!

WordPress brukes til å bygge mange millioner nettsteder over hele verden, og er den ledende åpen kildekode-programvaren for dette formålet. Imidlertid er det ikke innbygd støtte for oversetting, og det er her vi kommer inn i bildet. Vår WPML-tilkobling gjør det mulig å automatisere oversetting av flerspråklige nettsider direkte fra WPML, noe som sparer deg for tid og penger. Med WPML er du bare et klikk unna å lansere merkevaren din på internasjonale markeder.

Handshake

Intuitivt og praktisk

Integrer WordPress med Semantix ved hjelp av vår tilkobling for å bestille og sette inn oversettelser direkte i flerspråklige nettsider – direkte fra WPML-tillegget.

Money

Solid avkastning på investeringen

Tjen inn investeringen ved å redusere kostnader og ressurser ved hjelp av vår effektive arbeidsflyt for oversetting.

Market

Kortere vei til markedet

Nå internasjonale markeder raskere med en effektiv arbeidsflyt som du styrer helt og holdent i WPML-tillegget.

Nå slipper du å kopiere og lime inn

Vi er klar over at oversetting av nettsider kan være komplisert. Hvis du har en flerspråklig nettside, vet du hvor monotont det kan være å kopiere og lime inn. Med WPML, trenger du ikke lenger kaste bort tiden. Du velger bare sidene som skal oversettes, og bestiller oversettelsen med et klikk. Og når oversettelsen er klar, er det like enkelt å importere den.

Slik fungerer det

Bestill oversettelsen

Når WPML-tillegget er installert, kan du starte et oversettelsesprosjekt når det passer deg, direkte fra tillegget.

Oversett kun det du trenger

Bestill akkurat det du trenger, enten det er flere sider, menyer eller tematekst. Når oversettelsen er klar, kan du publisere den umiddelbart eller se over den først – det bestemmer du.

Oversettelser med et klikk

Når du har bestilt en oversettelse, starter den automatiserte oversettelsesprosessen umiddelbart. Du kan følge med i sanntid, og når vi er ferdige, lagres sidene automatisk på riktig sted på WordPress-nettstedet.

Vi er der for å hjelpe

Installering og bestilling av oversettleser fra Semantix ved hjelp av WPML-tillegget for WordPress er enkelt. Du bare velger oss som oversettelsesleverandør og betaler for oversettelsene du bestiller.

Ta kontakt for mer informasjon.

Enkelt å installere, enkelt å bruke

Ta kontakt

Når du kontakter oss, avtaler vi et møte med deg for å diskutere behovene dine.

Installere tillegget

Etter det første møtet må du laste ned og installere WMPL Multilingual-tillegget her.

Trenger du hjelp?

Vi tilbyr supportpakker hvis du trenger hjelp med å konfigurere WPML-tillegget i WordPress-miljøet. Velg nivået som passer deg best.

Velge leverandør

Når tillegget er oppe og går, velger du Sematix som oversettelsesleverandør.

Starte oversettelsen

Du velger hva som skal oversettes, og starter oversettelsen via WMPL-tillegget med et klikk. Vi tar oss av resten.

Bygget med kunnskap og ekspertise

Semantix er en offisiell WPML-partner. WPML, bransjestandarden for flerspråklig WordPress-oversetting, er et fullt ut kompatibelt tillegg som gjør det enkelt å bygge og drive flerspråklige nettsider fra WordPress.

Hvorfor bør du oversette nettstedet ditt?

Selv om mer enn halvparten av Internett er på engelsk, viser studier at det er mye mer sannsynlig at forbrukere kjøper produkter fra nettsteder på deres eget språk enn fra nettsteder som kun finnes på engelsk. Og når flere og flere får tilgang til Internett og handler på nettet, har det aldri vært viktigere å kommunisere med dem på deres eget språk.

Hvorfor automatisering er viktig

  • Det er enkelt å legge til flere språk, slik at du kan introdusere merkevaren din til enda flere kunder over hele verden.

  • Når du automatiserer oversettingsarbeidsflyten, får du tid til de oppgavene du aldri får tid til ellers.

  • Reduser sjansen for menneskelig feil ved hjelp av vår automatiserte arbeidsflyt for konsekvente resultater med høy kvalitet.

Interessert? Book en demo i dag!